Informasjon og påmelding
Rådyrjakt m/hund for kvinner

Kvinneutvalget i OJFF ønsker velkommen til rådyrjakt med hund i Nord-Odal:)

Velkommen til rådyrjakt med hund i regi OJFFs Kvinneutvalg!

I samarbeid med Kommuneskogen i Nord-Odal og instruktørene fra "damekveldene" på Ringbanen arrangerer vi to dager med rådyrjakt for både rifle- og hagleskyttere.

Vi starter fredag kveld (kl 19) på Gjeddevasskoiene (Nord-Odal) med praktisk info om helgens opplegg, litt teori og sosialt samvær.

Lørdag morgen møtes vi på Fløytdammen og får tildelt poster, og alle deltagere får tilbud om å ha med bisitter ut på post - det er derfor viktig at du sier fra om du skal jakte med hagle eller rifle.

Det blir jakt hele lørdag og søndag så lenge dagslyset tillater, og det blir felles middag lørdag kveld. Frokost, lunsj og middag fredag sørger hver enkelt for - det er kjøleskap og kokemuligheter på Gjeddevasskoiene.

Gjeddevasskoiene består av to forholdsvis enkle sovehytter med god plass og innlagt strøm og vann. Det er et eget toalett- /dusjhus samt et kjøkken/peisestue i egen hytte.

Detaljer
Krav for å delta

For å delta på denne jakten må du ha betalt jegeravgift, og du må ha med deg eget våpen (hagle og/eller rifle). Dersom du skal jakte med med rifle må du også ha godkjent storviltprøve.

 

Dette arrangementet er for kvinner.

Påmelding
Følg linken under for påmelding:
https%3A%2F%2Fwww.deltager.no%2Fradyrjakt_med_hund_for_kvinner_14-15_november_13112020
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.