Informasjon og påmelding
Barn og Hund AVLYST pga COVID 19

Tilrettelagt kurs for barn som er interessert i å lære om hund og hundetrening. Undervisningen tilpasses deltakernes nivå og passer like godt for nybegynnere som for de som har trent med hund en stund.

 

En kveld med undervisning tilpasset barn i alderen 6-12 år. Det er åpent for alle hunder, uansett rase og alder. For de som ikke har egen hund, har vi et begrenset antall til utlåns. 
Gjennomføres på Lauvsnes 13.04.2020 og Namdalseid 23.04.2020 kl. 18.00-19.00. 

I løpet av økten vektlegger vi enkle og lekne øvelser, som både barn og hund kan mestre. Gjennom praktisk trening, vil barnet få lære om hundedressur, hundens atferd, språk og kommunikasjon. Vi ønsker å hjelpe barna med å forstå hvorfor en hund gjør som den gjør, samt lære de å vise respekt for hunden som individ. Dermed passer dette kurset også godt for de som vurderer å gå til anskaffelse av hund i framtiden. 

Vårt hovedfokus er at barna skal lære seg hvordan de skal omgås både egne og andres hunder, og vi setter hund og barns sikkerhet høyt. Dermed kreves det at foresatte følger barn og hund, og følger de opp ved behov. I tillegg må barnet kunne håndtere sin hund blandt andre hunder og mennesker, samt at hunden ikke har et aggresjonsproblem. Hunder til utlåns imøtekommer disse krav. Barna må ha med egne godbiter til hunden, samt halsbånd og leiebånd for de som møter med egen hund (flexi-line aksepteres ikke).​

 
Pris for medlemmer av NJFL: 200,-
Pris for ikke-medlemmer: 400,-
Ved innmelding samtidig som påmelding oppnås medlemspris for ikke-medlemmer. 
 
Påmelding på mail, til: barneogungdomsutvalget-njfl@hotmail.com. Opplys om barnets navn, alder og erfaring, samt hundens rase og alder. Ønsker du å låne hund må dette opplyses om ved påmelding. Påmeldingsfrist: 01.04.2020.

Begrenset antall plasser, "førsemann til mølla" prinsippet!
Detaljer
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.