Informasjon og påmelding
Hjort og Elgjakt for jenter Helg

Jaktsesongen er på vei! Bamble JFL har igjen gleden av å invitere til introjakt storvilt i kommunens skoger.

Vi har satt opp en helg hvor jenter vil bli prioritere mht påmelding. Hvis lav deltakelse fyller vi på med nye jegere.

Denne jakthelga er det mulig å komme som helt ny jeger eller med lite erfaring innen jaktarten , å sitte sammen med erfarne, personlige veiledere. 

Deltakerne går inn i et jaktlag som er samlet i området gjennom helga, med innlosjering på foreningens hytter om ønskelig, til en rimelig pris.

Deltakerne får særlig god kjennskap til terrenget, jakten, planlegging, ivaretakelse av sikkerhet osv., og får bli med i det viktige arbeidet med slakting, for å ivareta kvaliteten på viltkjøttet på en best mulig måte. Etter endt jakt kan deltakere som var med da dyr ble felt, få kjøpe noe av kjøttet for selvkost.

Man kan delta i opplæringsjakten med eget våpen, og for storviltjakt er minstealder da 16 år, og kravet er bestått jegerprøve og skyteprøve for storvilt. 

Har du ikke jegerprøven ? eller kanskje du har den ,men ikke skutt opp for storvilt. Har du lyst på ett innblikk i  hvor spennende storviltjakt er, så kan du bli med oss ut på jakt, bare ta kontakt med jaktleder John-Kyrre

 

 

Detaljer
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.