Informasjon og påmelding
Introfiske: Fluefiske i Gullholmsundet på Jeløya

Lyst til å prøve fluefiske, bli med på Introfiske i Gullholmsundet på Jeløya og bli bedre kjent i nærområdet og få en artig fiskeopplevelse - bli med på tur med Moss og Vaaler JFF.

Velkommen til Introfiske med fluestang i gullholmsundet på Jeløya.

Vi inviterer til introfisketur for å fiske med fluestang. Alle vil få veiledning underveis fra oss i Moss og Vaaler JFF. Vi møtes ved gjesteparkeringen ved Jeløy radio klokken 1100. Vi tar med utstyret ned til stranda og går igjennom utstyret, litt kasteteknikk, imitasjoner(fluer) og indrag før vi prøver oss på vannet. Vi kan forvente en hyggelig og sosial tur i flott natur og et bra fiskeområdet med sandstrand. Alle deltagerne tar med eget utstyr (fluestang og vadere hvis man har). Foreningen stiller med tre fluestenger til utlån.

Pris medlemmer: Gratis

Pris ikke-medlemmer: 50,-

Dette blir en flott fisketur! For spørsmål; ta kontakt med Alexander Short på tlf: 9288590 eller e-post Alexander.e.short@gmail.com

Detaljer
Påmelding
Medlemsnummer
Fornavn*
Etternavn*
Gateadresse*
Postnummer*
Poststed*
Epost*
Mobil*
Ønsker nyhetsbrev fra forbundet
Kommentar
Meld på
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.