Informasjon og påmelding
Grunnkurs hund

Jakthund grunnkurs er et kurs hvor deltakerne skal få en djupere forståelse for hund, hundens utvikling og atferd; samt instruktørens rolle. Kvalifisere til videre utdanning som instruktør innen spesialiseringene - aversjon, ettersøk og dressur.

Kurset passer for alle jakthundeiere med ønske om mer kompetanse om hunden og jakthunddressur. Obligatorisk for alle som skal bli instruktører innen jakthunddressur, ettersøk og aversjon.

Kursplan: 24 timer (18 timer under kurset, pluss 6 timer selvstudie) 

Kurset inngår, sammen med påbyggingskurs/spesialdel i kvalifikasjonskravene til å bli lokal instruktør for jakthunddressur, aversjon eller ettersøk. Autorisasjon krever at det er inngått avtale mellom instruktørkandidat og en lokal jeger- og fiskerforening om virksomhet som instruktør. Kurset avsluttes med en test bestående av 40 avkrysningsspørsmål, kravet for bestått er 30 riktige.

Instruktør for kurset er Kersti Pedersen og har mobil: 90074532,  e-post: ker-p@online.no

Det gjøres omerksom på at kurset krever påmelding via kursportalen. Et depositum kan påregnes.

Detaljer
Påmelding
Medlemsnummer
Fornavn*
Etternavn*
Gateadresse*
Postnummer*
Poststed*
Epost*
Mobil*
Fødselsdato:
Dag*
Måned*
År*
Ønsker nyhetsbrev fra forbundet
Kommentar
Meld på
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.