Informasjon og påmelding
Fluekasteinstruktør

Kurset holdes på klubbhuset på elgbanen til Bodø JFF på Bestemorenga, hvor det også er en fluekastedam. Kurset er på 16 timer, og skal gi deltakerne kompetanse til selv å gjennomføre lokale kurs i fluekasting. Kurset vil gi innføring, veiledning og øving i forskjellige kasteteknikker og vil bestå av en kombinasjon av teori og praktiske øvelser med instruksjon.

Deltakerne må ta med eget utstyr. Enhåndsstang i klasse 5, 6 eller 7 duger. Deltakerne må ha erfaring fra fluekasting, beherske kast over hodet med og uten dobbelt-trekk og beherske kast fra vannet og med hinder bak.

Det er utarbeidet eget materiell til kurset, og som tilleggslitteratur anbefales boken "Fluefiske trinn for trinn" av Frank Strifeldt og boka og DVD "Zzzzzzapp" av Mathias Lilleheim.

Kurset avsluttes med en teoretisk eksamen på ca 90 minutter og en praktisk/metodisk eksamen på ca 20 minutter per deltaker knyttet til progresjonen fra "0" til ferdige fluekast (undervisning av nybegynnere).

Deltakerne må selv ordne med mat og overnatting. Det er mulig å overnatte på feltseng på klubbhuset, hvor det også er tilgang på kjøkken.

Kursleder er fylkesinstruktør i fluefiske Kjell-Helge Christensen, tlf 458 54 752. Eventuelle spørsmål om kursinnhold rettes til Kjell-Helge. Andre spørsmål kan rettes til Rolf Arne Tønseth, tlf 413 06 557.

Bekreftelse på kursplass når deltakeravgiften er betalt til
NJFF Nordland
Folkets Hus
Prinsens gate 115
8005 Bodø

Konto 4750 62 62301 - merk fluekasteinstruktør

Detaljer
Påmelding
Medlemsnummer
Fornavn*
Etternavn*
Gateadresse*
Postnummer*
Poststed*
Epost*
Mobil*
Fødselsdato:
Dag*
Måned*
År*
Ønsker nyhetsbrev fra forbundet
Kommentar
Meld på
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.