Informasjon og påmelding
Skytekurs med Tore Brovold

NJFF-Hedmark arrangerer videregående skytekurs - hagle, 21.-22. april på Temmen i Stange. Instuktører på kurset er vår fylkesinstruktør Roger Nygaard og en av Norges desidert beste hagleskytter de siste årene, nemlig Tore Brovold.

Kurset passer for instruktører og for hagleskyttere som ønsker å lære mer. 

Kurset går over fredag 21. april og lørdag 22. april i Stange. Det vil være teori på fredagen, med temaer som: utgangsstilling, våpen kontroll/tilpassing, mentale forberedelser, visualisering, planlegging og gjennomføring av ulike typer skudd. Lørdag er det praktiske øvelser med blant annet skyte-teknikker i praksis, «rundløype» med ulike skyteøvelser med instruksjon.

Påmelding til NJFF-Hedmark: ada.bredalen@njff.no eller til tlf. 62425181. Et begrenset antall plasser, så førstemann til mølla! Påmeldingsfrist 18. april.

Pris: 1500,- for medlemmer og 2200,- for ikke-medlemmer.

Ammunisjon og leirduer kommer i tillegg.

Program 2017.pdf

https://www.njff.no/fylkeslag/hedmark/Sider/Videregaende-skytekurs---hagle.aspx

Detaljer
Påmelding
Medlemsnummer
Fornavn*
Etternavn*
Gateadresse*
Postnummer*
Poststed*
Epost*
Mobil*
Fødselsdato:
Dag*
Måned*
År*
Ønsker nyhetsbrev fra forbundet
Kommentar
Meld på
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.