Informasjon og påmelding
Båtførerkurs og eksamen

Velkommen til båtførerkurs i regi av Ungdomsutvalget Stjørdal Jeger- og Fiskerforening i samarbeid med Wave Kompetanse!

Fra før har alle medlemmer i SJFF gunstige rabatter hos Trondheimsfjord Båtutleie, nå kjører vi også i gang et båtførerkurs med eksamen samme dag!

Merk at påmelding er bindende. Kurset holdes av Wave Kompetanse og avholdes i SJFFs nye lokaler i Severin Broens gate 31 på Tangen (Tangen Terasse) den 15.06.2019 fra klokken 10:00 til klokken 17:00. SJFFU stiller med lunsj, annen mat og drikke må medbringes selv.

Eksamen holdes på slutten av kurset, samme dag og vil foregå på nettbrett (Dette har kursholderen med)

Alle deltakere MÅ ha med gyldig legitimasjon (Førerkort, bankkort med bilde, pass eller lignende)

Kurset koster kr 1390,- per person, og dekker hele kurset og alt av kursmateriell.  I tillegg må hver enkelt betale et eksamensgebyr til det offentlige båtførerregisteret.

Detaljer
Krav for å delta

Du som er fylt 14 år kan ta kurset, men får da ikke utstedt beviset før du er 16. Alle som er over 16 får altså utstedt båtførerbevis fortløpende etter endt eksamen.

Påmelding
Følg linken under for påmelding:
https%3A%2F%2Fdocs.google.com%2Fforms%2Fd%2Fe%2F1FAIpQLScVEQKPYwNLy_MHthmzhqvMrGBAyPuPjWHI6Gc9uR1lQAx7hg%2Fviewform%3Fusp%3Dsf_link
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.