Informasjon og påmelding
Portalkurs

Portalkurs for lokalforeninger arrangeres i formannsskapssalen på rådhuset på Trofors.
NJFFs felles nettportal har økt mobilvennlighet og enklere innlogging. Kurset er for foreninger som ønsker å ta nettportalen i bruk eller som ønsker å øke antallet tillitsvalgte som kan drifte foreningens nettsider.

Merk at alle som skal delta på kurset, bør avklare på forhånd at de har publiseringstilgang på sine lokallagssider. Ta kontakt med kursholder Bjørn Kristoffer Kjelsrud (bkk@njff.no) dersom du er i tvil om du har publiseringstilgang.

I tillegg er det ønskelig at flest mulig har med bærbar PC/ Mac. Sørg for at du har installert oppdatert nettleser (Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer eller Safari).

Dette er et tre-timers kurs som tar sikte på å gi en rask innføring i publisering på NJFFs lokallagssider. Videre lærer dere hvordan dere setter opp menyer på lokallagssida, legger til aktiviteter i kalenderen og holder oversikt over påmeldte kursdeltakere.

Detaljer
Påmelding
Medlemsnummer
Fornavn*
Etternavn*
Gateadresse*
Postnummer*
Poststed*
Epost*
Mobil*
Ønsker nyhetsbrev fra forbundet
Kommentar
Meld på
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.