Informasjon og påmelding
Introfiske med fiskerbussen etter ørret

Introfiske med fiskerbussen etter ørret i Namsen 31.07.18. 

Namsen, elvenes dronning, er først og fremst kjent for sitt laksefiske. Denne gangen drar fiskerbussen til øvre deler av Namsen for å fiske (stor) ørret. Det blir fiske både fra land og fra en rel. stor flåte som vi kjører på Namsen. Dorging med sluk/flue og oter vil bli prøvd. Ta med eget fiskeutstyr men vi har også noe til utlån. TA MED REDNINGSVEST. Mat medbringes av den enkelte. Oppmøte og avreise fra Grong kl. 17.00 (utenfor Spar- butikken på Mediå). Deltagere som bor på strekningen Mediå - Harran, kan etter avtale med arrangøren gå på bussen der det passer best på strekningen.

Detaljer
Krav for å delta

Ingen spesielle krav for å delta. Introfiske med fiskerbussen er for alle. Både gamle og unge, erfarne fiskere og nybegynnere, jenter og gutter, kvinner og menn kan bli med. Her har du muligheten til å prøve et fiske du kanskje ikke har prøvd før. For medlemmer i NJFF er turen gratis (ta med medlemskort). Andre betaler kr. 250,-.

Påmelding
Medlemsnummer
Fornavn*
Etternavn*
Gateadresse*
Postnummer*
Poststed*
Epost*
Mobil*
Ønsker nyhetsbrev fra forbundet
Kommentar
Meld på
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.