Informasjon og påmelding
Introjakt- grågås

Introjakt grågås, Vemundvik den 26-28 Juli.

Av hensyn til covid-19, vil vi til enhver tid forholde oss til de gjeldende anbefalninger fra myndighetene. Dette kan medføre endring av gjennomføring på kort varsel, og vi utvilsomt medføre en del praktiske endringer fra årene før. Njfl har imidlertid fått tillatelse av kommuneoverlegen for gjennomføring!

Namdalseid jeger- og fiskarlag arrangerer introjakt på gås (grågås) med oppstart lørdag 25 juli (teori). Jakten er i gang fra midnatt 26 juli. Vi setter oss ut om kvelden og venter til gåsa kommer. 

Vi har lånt oss et flott jaktområde i området Vemundvik i Namsos kommune, et område som vi disponerer hele helga. Morgentrekket av gås blir priorietert med posteringsjakt, samt at vi skal benytte lokkefugler og kamuflasje. 

Alle deltakerne besørger sin egen mat, samt medbringer godt med klær og sovepose/ liggeunderlag. Om været blir dårlig, har vi et alternativ med innendørs overnatting. 

Selve jakta blir gjennomført med noe teoretisk instruksjon, men i hovedsak ren praktisk jakt. Instruktører fra lokal forening ivaretar sikkerheten og opplæringen.

 
Pris: 150 kr medlemmer av NJFL/NJFF og 300 kr ikke medlemmer.
 
Husk våpenerklæring for dere som medbringer egen hagle. Foreningen låner også ut hagler til de som ikke har våpen tilgjengelig. 
 
For påmelding eller spørsmål: e-post namdalseidjfl@gmail.com eller mobil 94034463 (Ole Hatland)
 
Oppmøte for deltakerene er ved Coop butikken på Sjøåsen, fredags kveld kl 18:00. Derfra kjører vi samlet til Vedmundvik for å etablere camp. Vi organiserer kjøringen ut fra antall påmeldte og hvor deltakerne er bosatt. Det kan også bli aktuellt å benytte båt som transportmiddel. Nærmere info ang det, gis påmeldte i god tid.
 
Vel møtt!
 
Detaljer
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.