Informasjon og påmelding
Introjakt- grågås

Introjakt grågås, Vemundvik den 26-27 Juli.

Av hensyn til covid-19, vil vi til enhver tid forholde oss til de gjeldende anbefalinger fra myndighetene. Dette kan medføre endring av gjennomføring på kort varsel. 1 meters avstand blir overholdt.

Namdalseid jeger- og fiskarlag arrangerer introjakt på gås (grågås) med oppstart søndag 26 juli. Vi starter med en teoretisk gjennomgang, før selve jakten er i gang fra midnatt. Vi vil sette oss ut om kvelden og venter til gåsa kommer. Siste del av natten tar vi innendørs- før det igjen blir en ny runde på formiddagen. Oppfordrer på det sterkeste kvinner til å delta!
 
Vi har lånt oss et flott jaktområde i området Vemundvik i Namsos kommune. Morgentrekket av gås blir priorietert med posteringsjakt. Vi benytte lokkefugler, kamuflasje og blinds.
Alle deltakerne besørger sin egen mat, samt medbringer godt med klær og sovepose/ liggeunderlag. Om været blir dårlig, har vi et alternativ med innendørs overnatting.
 
Selve jakta blir gjennomført med noe teoretisk instruksjon, men i hovedsak ren praktisk jakt. Instruktører fra lokal forening ivaretar sikkerheten og opplæringen.
 
Pris: 150 kr medlemmer av NJFL/NJFF og 300 kr ikke-medlemmer. Vi minner om at man også kan oppnå medlemspris ved innmelding samtidig som påmelding. Medlemmer av andre lokallag tilknyttett NJFF, oppnår selvfølgelig medlemspris hos oss.
 
Husk våpenerklæring for dere som medbringer egen hagle. Foreningen låner også ut hagler til de som ikke har våpen tilgjengelig. Der er det "førstemann til mølla" som gjelder.
 
For påmelding eller spørsmål: e-post namdalseidjfl@gmail.com eller mobil 94034463 (Ole Hatland)
Vi kan være behjelpelig med samkjøring, for de som har utfordring med transport, fra Flatanger og Namdalseid. Spesifiser isåfall dette ved påmeldingen!
 
Vi organiserer kjøringen ut fra antall påmeldte og hvor deltakerne er bosatt. Nærmere info sendes de påmeldte.
Detaljer
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.