Informasjon og påmelding
Introjakt - fellefangst av mår

NJFF-Hedmark og Vang JFF inviterer til introjakt/introfangst på mår. Praktisk fellefangstkurs med 1 kveld teori (torsdag 6. desember) og 1 praktisk dag utendørs (lørdag 8. desember).  

Teoridelen foregår i klubbhuset til Vang JFF på Gåsbu jaktskytebane, mens den praktiske dagen er i Vang allmenning. Kursholdere er den erfarne fangstmannen Jens Petter Halberg og Christian Dufseth.

Deltakerne får innføring i lovverket rundt fellefangst av mår, samt kunnskap om mårens atferd, forskjellige felletyper, oppsett av feller, forberedelser, hvordan fellene plasseres og andre fangsttips som gjør at du kan lykkes med egen mårfangst. Både teoretisk og ute i felt.

På den praktiske utedagen serveres enkel lunsj ute.

Detaljer
Krav for å delta

Dette er et kurs for alle som vil lære mer om fellefangst av mår. Til utedagen må deltakerne ha på varme klær og sko etter forholdene.

Påmelding
Medlemsnummer
Fornavn*
Etternavn*
Gateadresse*
Postnummer*
Poststed*
Epost*
Mobil*
Ønsker nyhetsbrev fra forbundet
Kommentar
Meld på
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.