Informasjon og påmelding
Flugebindar kurs

Me har vore så heldige å få Frode Mortensen til Sogndal for å halde flugebindar kurs for oss. Frode er ein allsidig flugebindar/ flugefiskar frå Haugesund som binder alt frå små aure fluger til store tube fluger. Kurset er beregna for alle nivå, frå nybegynnar til drevne fluge bindar med individuell tilpassning etter ferdigheitsnivå.  Oppfordrar ungdom til å melde seg på og få opplæring i denne gleda.

Kurset er lagt opp til ein liten seanse fredag frå kl 19:00-21:00, Laurdag frå kl 09:00-17:00 og avsluttning søndag 10:00- 14:00. Det vil bli enkel bevertning laurdag.

Kurset vil bli lagt opp til at kvar og ein kan få utfolda seg litt etter kva type flue dei er intressert i å binde, men Frode vil gå gjennom nokre fluge mønster og bindeteknikkar og deretter instruere kvar og ein i desse.

Målet med kurset er at nybegynnarar skal kunne ta med seg flugene som dei binder og reise på fiske.

 

Påmelding kan gjerast via tlf: 900 36 764, mail: loven@ragnvald.net eller https://www.njff.no/fylkeslag/sognogfjordane/lokallag/sogndal 

 

Har du spørsmål er det berre å kontakte Ragnvald på tlf 900 36 764

Detaljer
Krav for å delta

Ingen spesielle krav, me har alt som trengst. Har du eige utstyr, ta gjerne med dette.

Påmelding
Medlemsnummer
Fornavn*
Etternavn*
Gateadresse*
Postnummer*
Poststed*
Epost*
Mobil*
Ønsker nyhetsbrev fra forbundet
Kommentar
Meld på
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.