Informasjon og påmelding
Laksefilm om villaks og foredrag med Knut Johan Ruud

Temadag
Laksefilm om villaks og spennende foredrag med Knut Johan Ruud torsdag 14 mars kl. 19:00

Knut Johan Ruud er fluefisker, familiefar og fagkonsulent i Norges Jeger- og Fiskerforbund Buskerud. Bjerke Jeger -og Fiskerforening har invitert han til Bjerke Vel torsdag 14. mars for å snakke om lidenskapen sin gjennom foredraget «Fluefisker og familiefar, framifrå eller fullstendig fadese? Ett selvuhøytidelig kåseri om ørretfiske, galskap og friluftsliv»

I tillegg setter vi villaksen på dagsorden! 
Lakse-organisasjonen for Atlanterhavet (Nasco) og Stillehavet (NPAFC) har vedtatt at 2019 skal være det internasjonale året for laksen. Dette skal foregå gjennom å fremme internasjonalt samarbeid om forvaltning og forskning. Miljødirektoratet ønsket en større satsing også nasjonalt, og har derfor bedt Norges Jeger- og Fiskerforbund og Norske Lakseelver om å ta initiativ og koordinere aktiviteter i løpet av Villaksens år i Norge.  

Velkommen til spennende forelesning. 

Tid: Torsdag 14. mars kl 19:00
Sted: Bjerke vel, Ringduevegen 1, 2032 Maura

Det blir også lodd- og kiosksalg

Detaljer
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.