Informasjon og påmelding
Revejakt uten våpen

Med dette tilbudet ønsker vi å gi kvinner, barn og ungdom (som ikke er gamle nok til å selv jakte) en mulighet til å dra på revejakt- bare uten våpen.

For kvinner er dette del 1 av to tiltak, tilknyttet revejakt. Praktisk jakt gjennomømføres samtidig som introjakt rev. Arrangementet finnes under fanen "jakt". Det vil bli satt opp eget "damelag", om det er tilstrekkelig påmelding til det. Det er mulig å kun delta på en del av tiltaket!

Å jakte rev, krever at man er i bevegelse, men for å gjøre tiltaket mer attraktiv for små føtter- tenker vi her å benytte lokk og åte. Om det finnes mulighet, vil vi kombinere dette med jakt. Dette for at barna også skal få oppleve at et evt dyr på post faller. 


Påmelding sendes til namdalseidjfl@gmail.com, innen 1. Juli. Endreinger av klokkeslett kan forekomme, alt avhengig av alder på de påmeldte!

Detaljer
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.