Informasjon og påmelding
Oppdateringskurs Aversjonsinstruktører

NJFF-Troms arrangere oppdateringskurs for Aversjons instruktører.

Aversjonsinstruktører må oppdaters hvert 5 år, for å beholde sin autorisasjon.

NJFF-Troms arrangerer våren 2021 2 oppdateringskurs for Aversjonsinstruktører. Begge disse kursene gjennomføres som Teams møter.

Kurs nr. 1 gjennomføres torsdag 19. mai kl. 18.00

Kurs nr. 2 gjennomføres torsdag 26.mai kl. 18.00 (Egen påmelding)

Alle aversjonsinstruktører må oppdateres hvert 5 år for å beholde sin autorisasjon.

 

Alle Aversjonsinstruktører skal også tegne en avtale med eget lokallag eller hundeklubb, for at autorisasjonen skal være gyldig. 

Det er en fordel om avtalen skrives ut og undertegnes i forkant av deltakelsen på oppdateringskurset. Etter påmelding vil fylkessekretær sende standard avtale for avsersjons instruktører. Underskrevet avtale sendes til fylkessekretær, Karl-Petter Yeong. De som ikke har underskrevet avtale kan delta på oppdateringskurset, men vil ikke bli autorisert før en kopi av avtalen er sendt til NJFF-Troms fylkessekretær, Karl- Petter Yeong: troms@njff.no

Link til Teams møte blir sendt til alle deltakere.

Kursleder er Edgar Henriksen, fylkesinstruktør Aversjon.

Påmeldingen er bindene og kursdeltakere vil bli fakturert.

Velkommen til oppdateringskurs Aversjon.

 

 

Detaljer
Krav for å delta

Tidligere autorisert som Aversjons instruktør

Påmelding
Medlemsnummer
Fornavn*
Etternavn*
Gateadresse*
Postnummer*
Poststed*
Epost*
Mobil*
Fødselsdato:
Dag*
Måned*
År*
Ønsker nyhetsbrev fra forbundet
Kommentar
Meld på
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.