Informasjon og påmelding
Introjakt på rype

Introjakt på rype.

Vi gjentar suksessen med rypejaktkurs på Tosenfjellet.

 

Også iår inviterer viltstellutvalget i Brønnøy JFF til introjaktkurs på rype den 18-20. september. Vi vet at mange nylig har tatt jegerprøven og anbefaler spesielt dere å melde dere på. Kyndig veiledning til alle deltakere av erfarne jegere. Det blir avtalt møtested på forhånd med deltagerne. Denne helgen skal vi til Tosenfjellet den 18.09. der setter vi opp telt og har sosialt samvær. Så jakter vi den 19-20.09. Deltagerne kan forvente at det blir en spennende og artig helg. Det skal jaktes med hagle. Alle deltagerne tar med jaktklær, våpen, ammunisjon som er egnet til rypejakt, våpenkort og nødvendig dokumentasjon, ta med sovepose, liggeunderlag/feltseng, hodelykt og varme klær. Ta med ønsket turmat. Vi stiller med 16 mans telt. Hvis noen vil ligge i eget telt er det greit.

Detaljer
Krav for å delta

Du må ha jegerprøve. fylle 14 år i 2020. ha tilgang på eget våpen.

Påmelding
Medlemsnummer
Fornavn*
Etternavn*
Gateadresse*
Postnummer*
Poststed*
Epost*
Mobil*
Fødselsdato:
Dag*
Måned*
År*
Ønsker nyhetsbrev fra forbundet
Kommentar
Meld på
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.