Informasjon og påmelding
Rypejakt for jenter i Ynglesdalen

Rypejakt for jenter i Ynglesdalen

Velkommen til rypejakt for jenter i Ynglesdalen!

Jakta vil foregå i Ynglesdalen som ligger mellom Strandavatn og Hallingskarvet inne i Hallingskarvet Nasjonalpark, Hol kommune. Under jakten blir dere delt i grupper med to-tre deltakere per instruktør. Målgruppen er jenter i alle aldre som er nysgjerrig på jakt og/eller har jakterfaring fra tidligere. Dersom det blir ledige plasser blir det åpnet for andre deltakere. Jakten kan gjerne kombineres med deltakelse lørdag 17. oktober!

Påmeldingsfrist er 1. september.  NB! Påmeldingen er bindende og det er begrenset antall plasser.  Deltakere som får plass vil få beskjed om dette etter fristen sammen med innbetaling av deltakeravgiften. 

Program

8:00 Oppmøte. Sted avtales med deltakerne. Informasjon om rypejakt, sikkerhet og våpenhåndtering. Gjennomgang av hvordan jakten vil bli gjennomført og fordeling i grupper.

9:00 Jakt i terrenget. Hvis mulig blir det felles lunsj.

16:00 Oppsummering av dagens jakt

Ved deltakelse begge dager vil vi legge til rette for sosialt samvær og overnatting ved Tuftehytta, dersom smittevernråd fra FHI tillater det. Overnatting vil da skje i lavvo eller eget telt. Deltakerne må da ha med seg telt, sovepose, liggeunderlag, mat og personlig utstyr for en helg til fjells (vind og vanntette fjellklær, lue, votter, stillongs, ullgenser, ekstra varm jakke, sokkeskift, hodelykt og gode sko).

Mer informasjon om Tuftehytta

Pris: 500,- (250,- for medlemmer)

Dette blir en flott jakttur!

Spørsmål? Ta kontakt med Camilla Fongen på mob 93 21 30 05 eller ohjff@outlook.com

Detaljer
Krav for å delta

Deltakerne som jakter må ha bestått jegerprøven og ha betalt jegeravgiften for 2020.

Påmelding
Medlemsnummer
Fornavn*
Etternavn*
Gateadresse*
Postnummer*
Poststed*
Epost*
Mobil*
Ønsker nyhetsbrev fra forbundet
Kommentar
Meld på
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.