Informasjon og påmelding
Fiskesommer med meiting og aktiviteter

Fiskesommer og meitefiske, en gratis familiedag tilpasset hele familien, og særlig for barn.

Vi følger myndighetenes råd mht til korona, så veiledning gis på god avstand, og de i familie må bistå til å ordne agn. Vi følger nasjonale og lokale smittevernregler og håper vi får arrangere dette!

Vi tenner grill om brannfaren er liten, men serverer dessverre ikke grillmat som tidligere. Ta med grillmat selv, eller kanskje DU får en fisk som havner på grillen? Vi har også med noe mat og drikke til alle, men servicen vår bestemmes av smittevernregler.

Velkommen til Familiedag og fiskesommer ved på Sagstusjøen!
Vi inviterer til alle barn og foreldre for å meite etter abbor og andre spennende arter. Alle vil få god hjelp fra oss i Øststranda, slik at flest mulig av barna får fisk. Vi møtes på HC-brygga på Sagstusjøen søndag 14. juni kl 12:00. Vi har også satt ut ørret, så mulighetene er mange!
Alt er gratis og det er ingen forhåndspåmelding. Det er bare å møte opp. Ta med redningsvester til barna om du har. Vi har også noen til utlån. I tillegg kan barna ta med eget utstyr, men foreningen stiller med alt av utstyr. PREMIER TIL ALLE BARNA!
Og vi følger FHI sine anbefalinger, så nærmeste familie må hjelpe de mindre med å tre på mark m.v. Vi veileder på avstand ved behov!

Hjertelig velkommen!
 

Kontaktperson: Erik Andreassen
Telefon: 91836112.

Detaljer
Krav for å delta

Ingen, og alt er gratis!

For lokale og nasjonale regler se: https://www.nes.kommune.no/publisert-innhold/politikk-og-organisasjon/koronavirus/forskrift/

Mulig vi må registrere alle som møter, det bestemmer myndighetene og smittevernsreglene på Fiskesommer og familiedagen.

NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.