Informasjon og påmelding
Foreldrefiskekurs

Skulle du gjerne tatt med barna ut og fiske, men usikker på hvordan man fisker? Bli med oss på kurs!

Alle barn liker å fiske. En av de større hindringene til at barn kommer seg ut på fisketur er foreldres manglende kunnskap om å fiske og hvor man kan fiske. Foreldrefiskekurset er et lavterskelkurs hvor vi skal sørge for at foreldrene har en grunnleggende kunnskap om hva som skal til for å lykkes på fisketur med barn. På kurset får foreldre en gjennomgang av alt fra utstyr og bruk til hvor fisken står og motivasjon av barn.

Målet for foreldrekurset er at mor eller far skal kunne lykkes på fisketur med barna. På kurset skal vi gå igjennom det helt grunnleggende. Vi lærer om utstyret, knuter og knop, hva en bør ha i fiskeveska, praktisk fiske, hvor i vannet, elva eller sjøen det er størst sjanse for fisk, sløying og tilberedning av fisken på bål. Men å lykkes på fisketur med barn handler også om motivasjon, inspirasjon, samt alt det andre man kan gjøre på en fisketur. 

Detaljer
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.