Informasjon og påmelding
Kurs minkjakt med hund

Kurs i minkjakt med hund søndag 8.desember

Minken er en svartelistet art som det er ønskelig å fjerne fra norsk natur. Den gjør stor skade på naturen, ved å stedvis utrydde sjøfuglkolonier og predatere på andre bakkelevende fugler. Den gjør og et stort innhogg på sjøørret i gytebekkene. Vi bidrar med opplæring av jegere i både jakt og fellefangst av arten. Minkjakt med hund kan passe for mange typer av hunder, bare de er interessert i vilt. Det er en fordel at de tar stålos ved gjemmestedet til minken. Denne gangen får vi besøk og instruksjon fra SNO (Statens Natur Oppsyn), som vil ha med egne hunder spesialopplært i minkjakt. De vil og gjennomgå noen enkle prisnipper for effektiv fellefangst under kurset. Kurset er gratis og passer for alle jegere (nye som gamle) som ønsker en innføring i denne meget spennende jaktformen. Vi reiser ut på morgenen i båt fra småbåthavna ved Omrestranda. Deltakerne må ha godt med varme og vindtette klær, redningsvest, matpakke og drikke. SNO har med salongrifle til avliving av mink, så det skal ikke medbringes andre våpen eller hunder til dette kurset. Oppmøte kl 08.30, varighet til ca kl 14. Påmelding på mail til vestfold@njff.no med navn, adresse og tlf nr. Spørsmål rettes til fylkessekretær Øystein C. Rønning mob 95763666

Detaljer
Krav for å delta

Bestått jegerprøve. Ungdom under 16 kan delta i følge med foresatte, men skal og meldes på. Det er begrenset antall plasser.

Påmelding
Medlemsnummer
Fornavn*
Etternavn*
Gateadresse*
Postnummer*
Poststed*
Epost*
Mobil*
Ønsker nyhetsbrev fra forbundet
Kommentar
Meld på
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.