Informasjon og påmelding
Introjakt 10

Solemskogen JFF tilbyr dagskort på introduksjonsjakt med drivende hund på rådyr for medlemmer av Norges Jeger- og Fiskerforbund i vårt terreng i Maridalen. Introjakt på rådyrjakt med drivende hund hos oss i Solemskogen JFF er et tilbud til deg som er helt fersk jeger, jegere uten erfaring fra rådyrjakt og jegere med inntil 3 års erfaring med rådyrjakt.

Arrangementet starter med et jaktmøte på møteplassen, med påfølgende informasjon om jaktregler og holdninger. Poster blir tildelt og deltakerne blir fulgt til angitt post. Det gjennomgås hvordan kommunikasjon blir holdt gjennom dagen og hvordan jakten vil utarte seg. Dersom jaktlaget får fall, blir det påfølgende gjennomgang av slakt og deling av vilt. Det blir pause i løpet av dagen, og da samles laget til lunsj ved bålet. Ta med noe å spise og drikke og gjerne noe å sitte på.

Detaljer
Krav for å delta

Det er KUN tillatt å bruke hagle ved rådyrjakt med drivende hund i vårt terreng.

For å benytte deg av dette tilbudet MÅ du ha gyldig betalt medlemskap i et av Norges Jeger- og Fiskerforbunds lokallag for inneværende jaktår. Husk å medbringe bevis for betalt jaktkort til Introjakt. Dette må vises frem før jaktstart. 

Medlemmer kan benytte seg av ungdomsrabatten ut det året de fyller 26 år.

Se mer info i menyen over (Introjakt​).

NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.