Informasjon og påmelding
Kvinnekontaktsamling

Kvinneutvalget i NJFF-Hordaland inviterer alle kvinnekontakter i Hordaland + ett medlem i utvalget til samling. Vi kan overnatte både i leiligheter og lavvo, og det er fellesrom og felleskjøkken inne i bygget. Leilighetene ligger helt i sjøkanten, og anlegget har også badstu, innendørs basseng og utendørs stamp. Fredag blir det hjortegryte til middag, og vi går gjennom forskjellige støtteordninger, jentemidler, søknadsportal og lignende i tillegg til å utveksle erfaring og dele ideer. Lørdag blir det partering eller pølsekurs, samt sjøfiske. Går alt etter planen, så fisker vi middagen selv denne dagen. På kvelden blir det sosialt, bading i stamp og vi lager vår egen kroppsskrubb. Det vil også bli overraskelser og goodiebags.  Søndag avslutter vi med litt uteaktiviteter og fiske for de som ønsker det. Forbehold om endring av foreløpig plan. Arrangementet er gratis og vi holder middag begge dager. All annen mat tar hver enkelt med seg selv. :) Håper så mange som mulig har lyst å være med oss i kvinneutvalget denne helgen. Gleder oss til å bli bedre kjent med dere!

Detaljer
Påmelding
Medlemsnummer
Fornavn*
Etternavn*
Gateadresse*
Postnummer*
Poststed*
Epost*
Mobil*
Ønsker nyhetsbrev fra forbundet
Kommentar
Meld på
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.