Informasjon og påmelding
Grunnkurs Jakthund

Grunnkurs jakthund er obligatorisk for alle som vil bli instruktør innen dressur, ettersøk eller aversjon. Det er også et fint kurs for jakthundeiere som ønsker mer kompetanse om hunden og jakthunddressur. 

Kurset holdes på elgbanen til Bodø JFF på Bestemorenga i Bodø. Dette er et teoretisk kurs, og mye av undervisningen vil skje innendørs. Det er ikke nødvendig å ta med hund på dag 1,men det ønskelig at du tar med hund på dag 2 og 3. Deltakerne skal få en god forståelse for hund, hundens utvikling, hundens atferd og innlæringsveien.
Alle skal lære innlæringsveien for øvelsen "SITT".

Pensum er boka "Dressur av jakthunder - Fra valp til god jaktkamerat", utgitt av NJFF i 2019. Det forutsettes at boka er lest på forhånd. Fokus vil være på kapittel 1 - 9 i boka. Det leveres også ut pp-serier for de ulike leksjonene. Boka koster kr 398 og kan bestilles på NJFF-butikken

Kursleder er fylkesinstruktør jakthunddressur, Steinar Pettersen. Eventuelle spørsmål om kurset rettes til Steinar - tlf 990 31 305. Nærmere info om kursinnhold kommer fra fylkesinstruktør når kurset nærmer seg. Andre spørsmål rettes til Rolf Arne Tønseth på tlf 413 06 557.

Kurset avsluttes med en skriftlig kunnskapstest.

Deltakerne må selv ordne reise, overnatting og mat. Kaffe/te kan lages på elgbanen.

Bekreftelse om plass på kurset når deltakeravgiften er betalt til
NJFF Nordland
Folkets Hus
Prinsens gate 115
8005 Bodø

Konto 4750 62 62301 - merk GK hund

Detaljer
Påmelding
Medlemsnummer
Fornavn*
Etternavn*
Gateadresse*
Postnummer*
Poststed*
Epost*
Mobil*
Fødselsdato:
Dag*
Måned*
År*
Ønsker nyhetsbrev fra forbundet
Kommentar
Meld på
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.