Informasjon og påmelding
Dressur av jakthunder, ved Roar Lundby

Temakvelden vil være nyttig både for nybegynneren med jakthund og den mer erfarne eieren. Også andre hundeeiere enn jakthundfolk vil kunne ha mye å lære av Roar.

Roar Lundby er jaktkonsulent i NJFF, ivrig jeger og etterspurt foredragsholder. Han har lang erfaring innen ulike typer instruksjon av jakthunder og er selv oppdretter. Roar har vært medforfatter av NJFFs nylig utgitte bok «Dressur av jakthunder».

Onsdag 20. november kommer Roar til Bjerke Jeger – og Fiskerforening for å snakke om dressur av jakthunder! Han vil ta for seg temaer som er viktige helt fra valpestadiet til den ferdige jakthunden.

Temakvelden vil helt sikkert være nyttig både for nybegynneren med jakthund og den mer erfarne eieren. Også andre hundeeiere enn jakthundfolk vil kunne ha mye å lære av Roar.


Onsdag 20. november kl. 19:00
Bjerke Velhus, Ringduevegen 1, 2032 Maura

Inngang kr 100, åpent for medlemmer og ikke-medlemmer
Kiosk- og loddsalg

Detaljer
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.