Informasjon og påmelding
Introjakt på elg for nye jegere

Introjakta foregår i Statskogs terreng i Gravberget. En ypperlig mulighet til å prøve seg som elgjeger under veiledning i trygge forhold og med erfarne jegere. Kurset inneholder både teori og praktisk jakt.

Elgjaktkurset starter kl. 08.00 torsdag 11.oktober, og avsluttes søndag 14.oktober. Det vil være mulighet til å komme fra kl. 19.00 onsdagskvelden. Det stilles krav om deltakelse i teoridelen første dag. Før kurset vil du få tilsendt en minnepenn med informasjon om elgjakt som skal sees igjennom før opplæringsjakta starter.

Overnatting vil skje i enkelt husvære. All mat er dekket gjennom kurset. Alle må regne med å ta del i noe matlaging, servering og oppvask. Bespisning vil være i koia eller ute i skogen.

Programmet vil grovt sett være teori og skyting på skytebane første dag og praktisk jakt de neste dager. Du vil være deltaker på Halberget jaktlag. Dette er et godt etablert jaktlag med mange års erfaring fra elgjakt, og som har lokal forankring. Du vil få være sammen med en erfaren jeger fra jaktlaget, som stiller som fadder på post. Jaktlaget består av flere enn de som er faddere, så underveis i jakta kan alle på laget ha mulighet til å felle elg. Du vil oppleve posteringsjakt, men også få tilbud om å være med hundefører. Under jakt er det vanskelig å sette opp fast program med rammer for når ting skjer, men normalt så jaktes det to steder før lunsj og to andre steder etter lunsj. Hvis det blir skutt elg går det selvfølgelig en del tid for å ta vare på viltet. Andre hendelser kan også skje som gjør at den skisserte jaktdagen kan bli forandret. Dere vil få mulighet til å lære litt om slakting og flåing hvis det blir felt elg.

Høres dette interessant ut? Send oss en søknad, der du skriver litt om deg selv og din erfaring med skyting og jakt. Bare ta kontakt med oss hvis du har spørsmål! 

Kursavgiften er:

 over 25 år                kr 4200,-

 16-25 år                  kr 2600,-

Spørsmål angående søknad/betaling og kurset ellers kan rettes til NJFF-Hedmark (Ada) på tlf. 62 42 51 81 eller e-post ada.bredalen@njff.no

Detaljer
Påmelding
Medlemsnummer
Fornavn*
Etternavn*
Gateadresse*
Postnummer*
Poststed*
Epost*
Mobil*
Fødselsdato:
Dag*
Måned*
År*
Ønsker nyhetsbrev fra forbundet
Kommentar
Meld på
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.