Informasjon og påmelding
Introjakt hare og rype Øystre Slidre

Jaktcamp Øystre Slidre statsalmenning. Jakta vil foregå med og uten hund etter hare, lirype og fjellrype. Campen er åpen for alle interesserte fra det året de fyller 14 år.

Øystre Slidre JFF, NJFF-Oppland og Øystre Slidre Fjellstyre inviterer ungdom og førstegangsjegere til jaktcamp (du må ikke være jeger for å delta).  Ungdom og førstegangsjegere blir prioritert ved fulltegning. Campene er åpne for andre så langt det er ledige plasser. Arrangør sørger for erfarne instruktører og hunder.

Deltakeravgiften, er kr 350 for medlemmer (uansett hvilken lokalforening), kr 700 for andre.  

Oppmøte ved Buatjednbue  fredag kveld (fra kl 18.00), avslutning søndag ettermiddag (kl 16.00). Overnatting skjer i Buatjednbue (5 stk) og i lavvo / telt. Ta med sovepose, liggeunderlag og personlig utstyr for en helg ute på fjellet. Vind og vanntette fjellklær, lue, votter, stillongs, ullgenser, ekstra varm jakke, sokkeskift, kniv, kopp, tallerken, bestikk og hodelykt. Gode sko for å gå i fjellet.

Arrangør stiller med brødmat til frokost og niste lørdag og søndag. I tillegg en enkel middag på lørdag kveld. Mat og drikke utover dette må deltakerne ta med selv.

Påmelding / informasjon

Tor Taraldsrud, 481 90 145 - tor.taraldsrud@naturkonsult.no

Detaljer
Påmelding
Medlemsnummer
Fornavn*
Etternavn*
Gateadresse*
Postnummer*
Poststed*
Epost*
Mobil*
Fødselsdato:
Dag*
Måned*
År*
Ønsker nyhetsbrev fra forbundet
Kommentar
Meld på
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.