Informasjon og påmelding
Leirdueskyting

Nordreisa JFL er i gang med leirdueskytingene!

Bli med på skytebanen du også!

Nordreisa JFL er igang med leirdueskytingene i Kjellerskogen.

Skytingene foregår i hovedsak på Torsdager framover, og vi har laget en plan for skytingene for denne sesongen.

Vi arrangerer vanlig Jegertrap skytinger på torsdager, hvor det er mulighet for å få oppfølging og instruksjon for den som ønsker det. I tillegg har vi egen skyting for jenter en gang pr. mnd. Denne skytingen er lagt til enkelte tirsdager. Noen torsdager vil vi også legge opp til litt sporting, siden vi har to kastere tilgjengelig. (dubblet) Morsom skyting, som er god trening før jakta.

Nordreisa JFL skal arrangere hele 4 skytestevner i Jegertrapp denne sesongen, vå håper å se flere av dere på våre skytestevner. Ta med halga og kom på banen.

Vi har i år også ordnet med klippekort på skytinger. 

Prisen for klippekort. 10 serier med duer og skudd. Ungdomsmedlemmer kr. 500,- Medlemmer av Nordreisa JFL kr 700,- Medlemmer av NJFF kr 800,- ikke medlemmer kr 1000,-

Første skyting Torsdag 10. Mai kl. 18.00

Vi ses på skytebanen i Kjellerskogen

Detaljer
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.