Informasjon og påmelding
Jegerprøva 2020

Bamble JFL arrangerer jegerprøvekurs over to helger i januar. Vi tilbyr alle deltakerne gratis storviltjakt i Bamble høsten 2020!

Nærmere om kurset kan leses på våre nettsider njff.no/bamble, eller på Facebook-sidene til Bamble jeger og fiskerlag.

Kurset avsluttes med eksamen i uke 4. Dersom det er behov for det, kan vi bli enige om en annen eksamensdag for de som ønsker det.

Prisene for kurset er: 2200 for medlemmer i Bamble JFL (medlemskap må dokumenteres før kurset). Ikke-medlemmer kr 2750. Ungdom under 18 år, og studenter med gyldig studiebevis får fratrekk på 500 kr på alle priser.-

Prisen inkluderer all ammunisjon på skytedagen. Det tilkommer eksamensavgift på kr 300 til Miljøverndepartementet for alle deltakere.

Kurssted er Bamble JFLs klubbhus på Stathelle.

Detaljer
Krav for å delta

Man kan ta jegerprøvekurset fra man er 14 år gammel. Det er ingen øvre aldersgrense. Kravet er at man fyller 14 år i det kalenderåret man tar kurset.

NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.