Informasjon og påmelding
Båtutsett Garsjø

Båtutsett Garsjø 

Drammen jeger- og fiskerforening får en 14 fots aluminiumsbåt fra NJFF.  Dette er en båt som kan brukes av alle medlemmer i NJFF - dersom man har kjøpt nøkkel til Minebåter.  Det er plassert ut over 100 båter over hele Norge som er tilgjengelig for medlemmene gjennom et sentralt bookingsystem - og forutsetter at man har nøkkelen.

Nå blir vår båt plassert ut på Garsjø - i den anledning inviterer vi til båtutsett - alle som vil kan få prøve båten.  Vi koker kaffe.  På grunn av brannfare og smittevernregler må vi be om at dere tar med dere mat om dere ønsker noe å spise.

Det blir og en navnekonkurranse - bli med og forslå navn til båten vår.  Beste forslag får en premie.

Alle som vil kan og fiske.  Vi låner ut fiskestang gratis til medlemmer.  Ikke-medlemmer låner fiskestang ved å betale kr 50.  (Vi har VIPPS).

Detaljer
Krav for å delta

Arrangementet er åpent for alle.  Lokale og nasjonale smittevernregler gjelder.

Påmelding
Medlemsnummer
Fornavn*
Etternavn*
Gateadresse*
Postnummer*
Poststed*
Epost*
Mobil*
Ønsker nyhetsbrev fra forbundet
Kommentar
Meld på
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.