Informasjon og påmelding
Kanodag for barn og unge

Familieutvalget arrangerer kanotur for barn og unge søndag 16. mai på Harasjøen. Anbefalt fra 6-18 år. Foresatte kan gjerne være med, og barn som ikke kan svømme skal ha med seg en voksen.

I disse corona-tider trenger vi skriftelig påmelding slik at vi har kontroll på hvor mange som kommer, info om påmelding finner du nederst i saken.

RVJFF har 9 kanoer til utlån og vi ber om at de som har tilgang på egen kano tar med seg det, slik at de som ikke har kan få plass i en av våre kanoer.
OBS! Barn som ikke svømmer må ha redningsvest tilpasset vekt og må medbringe dette selv.

Program:
Oppmøte på Støsaga (nordeneden av Harasjøen) kl 11:00. Vi starter med felles info om dagen og regler for smittevern ifht covid-19.

Det blir satt ut forskjellige poster langs sjøen hvor dere får testet natur-kunnskapen i form av en natursti på vann. Finn alle postene og dere er med på flotte premier og vi trekker en hovedpremie blant alle som deltar i naturstien.

Midt på dagen spanderer RVJFF lunsj på badeplassen. Både mat og drikke.

Fiskeutvalget blir med oss denne dagen og for de som vil blir det mulighet for å se levende fisk og kreps når teiner for årets prøvefiske skal åpnes.

Påmelding:

Påmeldingsfrist er fredag 14. mai og sendes til Jon-Børge Lundsbakken med sms til 90014892 eller e-post jonb.lundsbakken@gmil.com. Ved påmelding spesifiserers det om man har egen kano, eller om man må låne. Uten skriftelig påmelding er du ikke sikret plass i kano.

Arrangementet er forbeholdt akseptabelt vær og vind og ikke minst smittesituasjonen ifht covid-19 i Stange Kommune.

Håper vi ses!​​

 

Detaljer
Påmelding
Medlemsnummer
Fornavn*
Etternavn*
Gateadresse*
Postnummer*
Poststed*
Epost*
Mobil*
Ønsker nyhetsbrev fra forbundet
Kommentar
Meld på
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.