Informasjon og påmelding
Hare og rådyr - introjakt for jenter

Ringerike kvinnelige JFF ønsker velkommen til

Introjakt på rådyr og hare

 

Tid:      Lørdag 28. november og/eller søndag 29. november
Sted:   Hønefoss og omegn


Er du fersk som jeger? Jente og lyst til å prøve deg på jakt på rådyr og hare? Kanskje har du en venninne som er jaktinteressert også? Bli med på introjakt, sammen med andre jenter og instruktører!

Dersom forholdene ligger til rette for det, og det er mange som ønsker å delta så kan det være at vi legger til rette for jakt begge dager. Vi ønsker å skape gode og trygge opplevelser, og det vil derfor være begrenset antall plasser.

 

Pga sikkerhet er det hagle som gjelder denne dagen, og om du har jaktradio er det absolutt en fordel. Om du ikke har selv er det kanskje mulig å låne av noen du kjenner denne dagen, og en gps hvor du kan følge losen er i tillegg veldig nyttig.

 

Påmelding innen tirsdag 24. november. Send epost til vistjoem@online.no eller SMS 926 64 825. Gi gjerne tilbakemelding om du kan delta en eller begge dager, så har vi mulighet til å justere.

 

Oppmøtested og tid får du når du har meldt deg på – skitt jakt!

 

Detaljer
Påmelding
Medlemsnummer
Fornavn*
Etternavn*
Gateadresse*
Postnummer*
Poststed*
Epost*
Mobil*
Ønsker nyhetsbrev fra forbundet
Kommentar
Meld på
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.