Informasjon og påmelding
FISKESKOLE

Etter gode tilbakemeldinger og noen forbedringer arrangerer Borre Jeger- og fiskerlag også i år fiskeskole for barn og ungdom mellom 9 og 14 år.

Interessen i fjor var overveldende, så det er viktig å være rask med påmeldingen om ditt barn skal få plass. Det er bare 15 plasser og vi håper at 10 av disse går til nye som ikke har deltatt tidligere.

Alle dager er fra 09.00 - 15.00 og barna hentes og leveres der hvor vi skal være.

Opplegg for dagene:

26. juni - Bjoffebu, Frebergsvik 3, 3180 Horten

Dette blir en teoretisk dag hvor vi blir kjent med hverandre, lærer barna å sette sammen og pakke ned eget utstyr, hvordan ta best vare på utstyret, øving på fiskeknute, merking og pakking av eget utstyr. Vi snakker også om hva som funker i saltvann og hva som funker i ferskvan (med vekt på Borrevannet). Barna lærer om ulike fiskearter og hvor disse befinner seg i vannet, og at det å rydde opp etter seg på fiskeplassen og når man kommer hjem fra turen er en del av det hele. I tillegg blir det selvsagt bålfyring og andre hyggelige aktiviteter. Mat for dagen: foreningen stiller med bålmat og drikke.

 

27. juni - Løvøya (brua)

Denne dagen brukes i sin helhet til saltfisking, og vi deler opp i mindre grupper som vil få tett oppfølging av instruktører. Vi rullerer på fiskeplasser og vil fiske med sluk og agn. Mat for dagen: matpakke

 

28. juni - Borrevannet (ved Natursenteret)

Denne dagen vil vi fiske med spinner, Wobbler, og agn og vi vil prøve oss både fra land og båt.

Mat for dagen: Matpakke

 

Vi er opptatt av at alle skal ha likt og bra utstyr, så i deltagerprisen er det fiskeutstyr (inkludert stang og snelle), dagstursekk, caps og t-skjorte, som alle får ta med deg hjem etter fiskeskolen er over (dette har en verdi langt over prisen for fiskeskolen).

Det du trenger og ha med selv er: Flytevest, klær etter vær, matpakke for 2 av dagene og fiske-feber!

 

Vårt mål er at på Fiskeskolen får barna lære å fiske selvstendig, så bli med oss på en uforglemmelig fiskeuke!

 

BINDENE påmeldingsfrist: 23. juni (vi forventer at det er fullt før dette).

Skolen har plass til 15 deltakere og medlemmer prioriteres (i påmeldingen kan du legge inn at dere ønsker å bli medlem).

 

Dato: 26.-28. juni 2018

Pris per deltaker: Medlemmer: 1200,-, ikke-medlemmer 1500,-

Medlemskap koster 340,- pr år (uten jakt- og fiskeblad) og 580,- (med jakt- og fiskeblad)

 

For BINDENE påmelding og info, trykk meld på.

Dersom du har spørsmål, ta kontakt med Kim på 916 80 494.

PS. I bekreftelsen som mottas vil prisen for fiskeskolen fremstå som 1500,- dersom den påmeldte ikke er medlem eller dere ikke fyller ut medlemsnummer. Dette fikser vi når det kommer litt ytterligere informasjon til dere med betaling, størresle på t-skjorte og bildeavklaring :-). Dersom barnet vi være med på fiskeskolen men ikke er medlem, fikser vi dette også i ettertid. Det viktigste er å være rask med påmeldingen ;-).

 

Vel møtt til fiskeglade dager i juni.

 

Detaljer
Påmelding
Medlemsnummer
Fornavn*
Etternavn*
Gateadresse*
Postnummer*
Poststed*
Epost*
Mobil*
Ønsker nyhetsbrev fra forbundet
Kommentar
Meld på
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.