Informasjon og påmelding
Introfiske ved Jotunheimen

Introfiske - fjellørret for barn og unge fra 10 - 15 år ved utløpet av Vinstervatnet (ved Nedre Bjødnhølen). Overnatting i telt og lavvo. 

TILHOLD

Leiren vil ligge i ved Nedre Bjødnhølen (utløpet av Vinstervatnet). Jotunheimvegen mellom Skåbu og Valdresflya går like ved. Vi overnatter i telt og lavvo. Området byr på flotte muligheter for fiske.

MAT

Mat er inkludert, og tilberedes og serveres i naturens egen matsal. Serveringen består i frokost, lunsj (matpakke som du smører sjøl) og middag. Vi håper på godt grillvær og masse fisk.

UTSTYR

Ta med godt med klær. Det kan bli vått og kaldt. Husk godt skotøy (støvler), regnklær, sovepose, liggeunderlag, toalettsaker, kopp, drikkeflaske, tallerken, spisebestikk, turkniv. Vi har utstyr for matlaging, og sørger for nødvendig mat og drikke. Vi setter opp noen lavvoer og telt, men det er lov å ta med sitt eget for privat overnatting. Det er ikke mulig å få kjøpt noe på stedet. Myggolje er kjekt å ha.

Fiskeutstyr: ta med det du måtte ha av fiskeutstyr. Det blir i tillegg muligheter for å låne ulike typer utstyr under campen. Dersom du går med planer om å anskaffe deg fiskeutstyr, vil dette oppholdet være en god anledning til å innhente råd og tips.

INSTRUKSJON OG TILSYN

Arrangøren sørger for nødvendig mannskap for tilsyn i leirområdet, og under utflukter og andre aktiviteter som foregår utenfor leiren.

DELTAKERAVGIFT

Deltakeravgiften, opphold og mat inkludert, er kr 400,- for medlemmer av NJFF (uansett hvilken lokalforening), kr 800,- for andre.  Deltakeravgift betales til: NJFF-Oppland, Vormstuguvegen 40, 2624 Lillehammer. Til konto nr: 2000.07.61363 Merk betaling "Introfiske Jotunheimen".

Reisen til og fra leiren må du selv ordne. Om dette skulle by på problemer, - ta kontakt med oss, så vil vi forsøke å finne en løsning på eventuelle transportproblemer.

Under leiren blir det mange ulike aktiviteter, bl.a:

  •        Stangfiske med ulike redskaper
  •        Ivaretakelse og tilberedning av fangsten
  •        Fluebinding
  •        Lære å kaste med fluestang
  •        Bålkos og sosialt samvær
  •        Lære om livet i vann

 

Detaljer
Påmelding
Medlemsnummer
Fornavn*
Etternavn*
Gateadresse*
Postnummer*
Poststed*
Epost*
Mobil*
Fødselsdato:
Dag*
Måned*
År*
Ønsker nyhetsbrev fra forbundet
Kommentar
Meld på
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.