Informasjon og påmelding
Introjakt på elg - jenter

Introjakt på elg - for JENTER! Er du ny jeger, eller ny på storviltjakt, og ønsker å prøve deg som elgjeger under veiledning og i trygge forhold? Da er dette kurset for deg! Teori og tur til skytebane, en del av et jaktlag med erfarne jegere, med fadder på post, håndtering av evt felt vilt - og alt som hører elgjakta til!

Dette er en ypperlig mulighet til å prøve seg som elgjeger under veiledning i trygge forhold og med erfarne jegere. Kurset inneholder både teori, skyting på skytebane og praktisk jakt. Vi starter 10. oktober kl. 08.00 med teori. Det er mulig å komme kvelden før, hvis du har lang reisevei (etter kl. 19.00).

Info 

Kursdeltagerne er med på praktisk jakt på Statskog-terreng. Det stilles krav om deltakelse i teoridelen første dag. Før kurset vil du få tilsendt en minnepenn med informasjon om elgjakt som skal sees igjennom før opplæringsjakta starter. Du må ha trent med eget våpen og tatt storviltprøva før kursets start.

Overnatting vil skje i skogskoie/hytte. All mat er dekket gjennom kurset. Alle må regne med å ta del i noe matlaging, servering og oppvask. Bespisning vil være i koia eller ute i skogen.

Programmet vil grovt sett være teori første dag samt at det blir et opplegg på skytebanen. Praktisk jakt de neste dager. Du er med etablerte jaktlag med mange års erfaring fra elgjakt og de har lokal forankring, og du vil være en av jegerne på jaktlaget. ​ Du vil være med en erfaren fadder fra jaktlaget på post. Du vil oppleve både posteringsjakt og å få tilbud om å være med å gå med hund. Under jakt er det vanskelig å sette opp fast program med rammer for når ting vil skje, men normalt så vil det være ei økt fra morgenen til lunsj, og ei etter. Hvis det blir skutt elg går det selvfølgelig en del tid for å ta vare på viltet. Dere vil da få mulighet til å lære litt om slakting og flåing. Vi parterer ikke.​

Høres dette interessant ut? Send oss en søknad, der du skriver litt om deg selv og din erfaring med skyting og jakt! Bare ta kontakt med oss hvis du har spørsmål! (kontakt Mari)

 

Kursavgiften er:

kr 4200,- over 25 år/kr 2600,- (16-25 år)

Tillegg for ankomst kvelden før: kr. 300,-

Detaljer
Påmelding
Medlemsnummer
Fornavn*
Etternavn*
Gateadresse*
Postnummer*
Poststed*
Epost*
Mobil*
Fødselsdato:
Dag*
Måned*
År*
Ønsker nyhetsbrev fra forbundet
Kommentar
Meld på
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.