Introjakt Hjort 2023

  • Fra:
    01.09.2023 kl. 17.00
  • Til:
    03.09.2023 kl. 15.00
  • Varighet:
    Hele helgen
  • Sted:
    Songlivegen 592, 7320 Fannrem
  • Pris:
    Medl: 2500,- / Ikke medl: 5000,-
  • Arrangør:

Melhus Jeger og Fiskerforening har den stolte gleden av å invitere til introjakt på hjort.

Introjakta foregår over helgen 01. til 03. september (første helga i hjortejakta) ved Sognli Eiendom i Orkdal.

Songli ligger ca. 20 km fra Orkanger sentrum i retning Gangåsvannet. Eiendommen ble hovedsakelig bygd opp av Thams og Songli Jagtklub A/S fra 1890-1910. Staten overtok eiendommen i 1952 med viltforskning som formål. I dag er dette et fantastisk jaktområde for storvilt.

Deltagere med bestått jegerprøve og oppskyting vil kunne delta under jakta og vil forhåpentligvis få mulighet til å felle dyr i følge med en instruktør. Deltagere uten jegerprøve eller oppskyting kan også delta på kurset som observatør/læring, samt være med på det sosiale.

Kurset vil inneholde praktisk opplæring i jaktutøvelse, håndtering og slakting av eventuelt felte dyr, i tillegg til selve jakta. Det vil bli anledning til å kjøpe kjøtt av felte dyr, enten halve eller hele dyr.

Overnatting på Songli gård under kurset med oppmøte fredag ettermiddag/kveld. Man må påregne å dele rom om man er påmeldt alene. Prisen inkluderer overnatting fredag - søndag, kveldsmat fredag, frokost, lunchpakke og middag lørdag, samt frokost og lunchpakke søndag. Du må selv medbringe egen drikke etter preferanse, dog til måltidene stiller vi med melk, juice, saft, kaffe/te o.l.

Vi stiller med godkjente ettersøksekvipasjer og erfarne instruktører. Dette blir ei herlig helg fylt med jakt, jaktprat, god mat og godt humør.

Dersom vi ser pågangen er enorm åpner vi for muligheten til å sove i telt/lavvo utenfor hovedhuset. Oppgi om dette er aktuelt for deg ved påmelding.

Det vil bli krav om skyting i forkant for å vise at våpen er innskutt. Vi vil komme tilbake til gjennomføring av dette.

Les mer ved å klikke på elementene nedenfor

KRAV TIL DELTAKER MED VÅPEN

  • Bestått jegerprøven
  • Betalt jegeravgift for alt vilt jaktåret 2023-2024
  • Bestått storviltprøven (skyteprøven) med det våpenet du skal jakte med
  • Tilgang til eget våpen (eventuelt med utlånserklæring)

Merk at du må ha tilgang til våpen som imøtekommer kravene fra Forskrift om utøvelse av jakt, felling og fangst, kapittel 5

Send e-post til [email protected] og oppgi; Fullt navn, Adresse, Mobil; E-post, Medlemsnummer i NJFF og hvilken forening, Født og om man melder seg på sammen med andre.

Vi vil prioritere egne medlemmer ved stor påmelding! Endelig bekreftelse på deltagelse vil bli sendt ut innen 1. juni.

Håper vi sees 

Legg i kalender
KONTAKT

Jaktutvalget

Tlf: 48301016

Del: