Introjakt på rype

Introjakt på rype. Tre deltakere var med denne helgen. Alt lå til rette for en spennende helg.

Publisert: 20. september 2021 kl. 18.46

Sist oppdatert: 20. september 2021 kl. 20.48

Sent fredag kveld rullet bilene oppover veien mot hytta på fjellet. 5 jegere og to hunder som er klare for en middag og litt peiskos på hytta. Med pizzaen i ovnen og fyr på peisen , var det bare å slenge seg i sofaen, mens planen for lørdagen ble lagt. 

Lørdagen og søndagen ble brukt i terrenget. Det spennende denne gangen var at ikke bare jegerne var på introjakt, men hundene var også unge. Denne gangen fikk vi fugler i lufta, og de fikk lov til å bli igjen på fjellet. Selv om det ikke ble løsnet skudd  denne gangen. Fikk deltakerne både se og føle på hvordan denne jakta gjennomføres. Alle kom hjem mer enn en erfaringere rikere. 
 

Selv om det ikke ble skutt fugl denne helga , så hadde David juksa litt, å hadde med seg fugler fra tidligere. Slik at deltakerne fikk muligheten til å ta ut fileene på rypene.

Thomas disket opp noe viltgryte av elg på kvelden. før alle sovnet som steiner etter en lang dag på fjellet.

242079567_581156666238832_4109423605475909084_n.jpg

 

Vi meldte oss på introjakt på rype for å få mer kunnskap om jakt på fugl. Med gode og erfarne jegere som ledet rypejakta, ble dette ønsket innfridd. Vi fikk ta med valpen vår som fikk boltre seg i flotte terreng. Erfarne jegere ga veiledning og tilbakemeldinger underveis i jakta til tobeinte og firbente. Jakta bar med seg kameratskap, samarbeid og god mat, så vel som kunnskap om jakt på fugl. Introjakt på rype var en flott måte å få teori ut i praksis på!

Introjakt kan anbefales på det sterkeste.

- Celine og Richard Sørensen

 

 

 

Lyst til å være med på introjakt? Da burde du sjekke ut tilbudet vårt her:

Vårt introjakt tilbud høsten 2021