KM i jegertrap og leirduesti

Lørdag var det klart for klubbmesterskap i jegertrap og leirduesti på Fjellmyr. 28 skyttere deltok på jegertrapen og 35 skyttere deltok på leirduestien. Det var Øyvind Skoglund som trakt det lengste strået denne dagen, og tok gullet både på jegertrapen og leirduestien. William M. Skoglund og Tarjei Tellefsen tok hvert sitt gull i juniorklassa på leirduestien og jegertrapen.

Publisert: 24. august 2021 kl. 15.32

Sist oppdatert: 24. august 2021 kl. 15.41

KM JT.jpg
                 Pallen KM i JT

Resultater leirduesti:
Etter 50 skudd på leirduestien var det Øyvind Skoglund og Torbjørn Nesland som var best med 49 treff. Etter omskyting ble det gull til Øyvind foran Torbjørn på sølvplass. Morten Aakre tok bronsa med 48 treff. William M. Skoglund tok gullet foran Torjus Tellefsen i juniorklassa begge med 42 treff. Tarjei Tellefsen tok bronsa med 39 treff. 

Resultater jegertrap:
Krappe vinkler og en liten trekk i lufta var kanskje noe av grunnen til at ingen av de 28 skytterne på jegertrapen klarte 25 treff? William M. Skoglund, Tarjei Tellefsen og Øyvind Skoglund sto igjen med 24 treff etter at alle hadde vært gjennom sine 25 skudd. Etter omskytingen var det Øyvind som tok gullet foran William på sølvplass og Tarjei på bronseplass. Meget god skyting av juniorene. Det måtte nok en omskyting til for å kåre vinneren i klasse junior. Her var det Tarjei som tok gullet foran William. Eivind Hogner tok bronsa. 

Det ble også kåret en klubbmester i press-skyting på slutten av dagen. Her var Jostein Nesland sterkest! 

Resultater: 
Resultater jegertrap
Resultater leirduesti