Laksefiske for jenter og ungdom Numedalslågen

Benytt muligheten til å bli med NJFF Telemark på laksefiske i Numedalslågen 4. og 5. august. Arrangementet er rettet mot jenter og ungdom

Publisert: 28. juni 2022 kl. 10.28

Sist oppdatert: 28. juni 2022 kl. 14.17

​​Med bidrag fra Statsforvalteren i Vestfold og Telemark har vi fått anledning til å tilby rimelig laksefiske for ungdom og jenter. 

Fisket vil foregå på Brufoss, nærmere bestemt Kallebergøya. Her velger du selv hva du ønsker å fiske med. Veiledere vil være tilstede hele tiden for å kunne hjelpe deg med tips og veiledning til fisket. 

Du velger selv om du melder deg på torsdag eller fredag. Er det ledige kort kan du være med begge dager om du ønsker det. 

​Arrangementet er åpent også for ikke medlemmer.
Pris er 200.-/1000.- for medlem/ikke-medlem av NJFF. 

Deltakerne må selv sørge for å betale personlig fiskeravgift (286,-). Dette kan gjøres ved å følge denne linken  https://fiskeravgift.miljodirektoratet.no/betal

Det er mulighet for å benytte sluk, mark eller flue til fiske. NJFF Telemark vil ha en del utstyr tilgjengelig som kan lånes bort hvis du ikke har eget. 

Påmelding gjøres til [email protected] Husk å skrive opp hvilke(n) dag(er) du ønsker å delta. ​​Påmeldingsfrist er 24.juli.

Har du spørsmål rettes også disse til [email protected] 

Laks_BEL.jpg