Dette er NJFF UNG
Publisert 10.03.2016 16:47
Oppdatert 10.01.2020 09:49
Dette er NJFF UNG
Skyting, jakt, fiske, hund eller leir? Blir med i NJFF Ung, du også!

​​​​​Som ung i NJFF har du alle muligheter foran deg når det gjelder jakt, fiske og friluftsliv. Det vi vil, er å legge til rette for at du skal få et best mulig grunnlag til å utøve verdens beste hobby og livsstil.​

NJFF UNG er NJFFs ungdomsmedlemmer. Som NJFF UNG medlem blir du en del av 8000 andre ungdommer med samme interesse som deg. Våre 570 foreninger byr på et bredt tilbud av aktiviteter. ​

Jakt- og fiskeskoler

Et opplærings- og aktivitetstilbud for deg som har lyst å lære litt mer om jakt, fangst, fiske og friluftsliv basert på lokale tradisjoner. Vi har ca 70 Jakt- og fiskeskoler fordelt over hele landet. Mye friluftsliv, mye ny kunnskap, nye venner og mange nye muligheter innenfor jakt og fiske. 

Jaktskytterskolen​​

Jaktskytterskolen er for deg som liker å skyte. Her vil du få opplæring innenfor jaktskyttergrenene, våpensikkerhet og ikke minst mye god skytetrening.

​​Ungdomslederkurs

Har du lyst å engasjere deg i foreningen som ungdomsleder? Da kan du bli med på ungdomslederkurs, hvor du får en sosialt kurs med en innføring i hva det vil si å være ungdomsleder og tillitsvalgt i Norges Jeger- og Fiskerforbund. 

Det skjer mye moro i en forening og det kan ofte være ekstra moro å være tett på der det skjer og ikke minst være med å styre foreningens aktiviteter. Som ungdomsleder har du også muligheten til å være med på Ungdomskonferansen en gang i året hvor du kan treffe andre ungdomsledere fra hele landet.

​​​Aktiviteter i foreningen

De 570 foreningenene i NJFF byr på varierende aktiviteter for ulike aldersgrupper. Mange foreninger er svært brede i tilbudet sitt, mens andre har et mer spisset tilbud. Hør med nærmeste forening der du bor, eller hør med fylkeslaget hvor du kan finne et tilbud som passer dine interesser. 

Foreningene tilbyr Jegerprøvekurs, opplæringsjakt, overnattingsturer, camper, fisketurer, jaktturer, dressurkurs, fluefiskekurs, havfiskekurs og mye mer. 

Bli med ut på jakt eller fiske du også. Du betaler barn/ungdomspris til du fyller 26 år.

Noe for alle​​

I dag teller barne- og ungdomsmedlemmene om lag 20.000 av NJFFs medlemmer. Det er stor spredning i interesse og nivå, men Norges Jeger- og fiskerforbund har noe for alle og enhver, enten du er helt fersk eller har vokst opp med jakt og fiske. Aktiviteter og opplæring spenner fra lavterskel til mer avanserte opplegg. Les mer i menypunktene i toppen av siden.

- Annonse -
Familiemedlemskap
Gjensidige medlemsfordel blå
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.