Leirer og camper for ungdom
Publisert 10.03.2016 16:32
Oppdatert 17.02.2020 08:12
Leirer og camper for ungdom
Er du mellom 13 og 18 år, og har lyst til å treffe andre som er interesserte i friluftsaktiviteter som jakt, fiske og hund? Vil du lære mer om hobbyen din? Bli med på en av de mange samlingene som arrangeres av lokalforeningene i NJFF!

​​​​​​​​​​Fylkesleire​​

En rekke av NJFFs fylkeslag arrangerer hvert år fylkesleire. Ungdom fra nær og fjærn samles rundt den felles interessen for jakt, fiske og friluftsliv. De aller fleste fylkesleirene tar i mot ungdomsmedlemmer fra hele landet og byr på masse gode aktiviteter, som skyting, fisking, leirliv, sosialt og mye moro. Vi vil legge ut en liste om hvor og når, nærmere sommeren.


Camp Villaks​

Sammen med Norske Lakseelver arrangerer vi også laksecamper for ungdom. Ved flere av de gode lakseelvene i landet inviterer vi ungdom som har lyst å lære å fiske laks til en helg med mye moro og laksefiske, sammen med andre ungdom.
Les mer om Camp Villaks her​

Leirliv hele året​​

Ulike camps og leire arrangeres rundt om i landet både sommer og vinter. Husk at du er velkommen til å delta selv om du ikke bor i det fylket som arrangerer leiren. Ta en kikk i aktivitetskalenderen som du finner på forsida for å søke opp leirer og camper rundt om i landet. 

Finner du ingen leir i ditt fylke? Ta kontakt med foreningen der du bor​. Kanskje vi mangler dem i oversikten vår. - Annonse -
Familiemedlemskap
Gjensidige medlemsfordel blå
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.