All honnør til dugnadsfolket

Dugnadsjobben er helt formidabel under Villmarksmessa. I matserveringen er det full fart fra tidlig til seint. Her snakker vi om virkelig stor innsats fra de frivillige som sørger for mat og drikke til de mange besøkende.

Publisert: 11. juni 2022 kl. 16.49

Sist oppdatert: 11. juni 2022 kl. 21.52

Mange års erfaring ligger bak organiseringen i matserveringen. Nytt av året er at all mat serveres i nyhallen. En klar forbedring, kan troika-leder Evelyn melde.

Kasse.jpeg

Men du må få med at uansett hvor gode fasilitetene er, så er det dugnadsfolket som skal ha ALL HONNØR i dag. De bare ordner opp, jobber ekstra, smiler og har godt humør uansett hvor travelt det er.

På morgenen ble det stopp på kassene, men det ble fikset og igjen kunne en servere mat og drikke.

Vaffelsteking.jpeg

I vaffelteltet styrte mannfolkene på formiddagen. 

 

 

 

 

 

 

Tilbringertjenesten har sørget for å bringe både brus og mat inn i matsalen, fylt på der det har trengtes. Fint å se at frivillige fra alle 3 eierforeningene jobber side om side. 

Tilbringertjenesten.jpg

Det er ikke bare publikum som skal sørges for. I går kveld ordnet Ellen, Ingrid og Brita med middag til utstillere og dugnadsfolket etter stengetid fredag. Lørdag kveld blir det ekstra fin messemiddag til utstillerne og ledelsen for Villmarksmessa.

Middag til utstillerne II.jpg