Styret informerer

Ønsker med dette å gi alle medlemmene litt informasjon om hva som rører seg i foreningen.

Publisert: 13. april 2022 kl. 09.23

Sist oppdatert: 13. april 2022 kl. 09.24

Årsmøtet ble avholdt 1.mars på kommunehuset med brukbart oppmøte. Som det fremkommer av årsrapporten har foreningen på tross av pandemien klart å gjennomføre en rekke aktiviteter og foreningens økonomi er fortsatt god.

 

Medlemsfest - Foreningen fikk også ett nytt æresmedlem i år, det var Leif Elverum. Han fikk kun en liten oppmerksomhet på årsmøtet, men vi planlegger en medlemsfest den 5.november der vi ønsker å hedre han samt takke av de som har gått ut av styret for den jobben de har gjort de siste årene. Sett av datoen i kalendrene deres allerede nå.  

 

Vedtektsnorm og framtiden til BJFF - Det var spesielt en sak som var utfordrende for styret å ta stilling til og det var NJFF sitt landsmøtevedtak forrige år om at alle tilsluttede foreninger fom 2023/24 må være åpne foreninger for alle som ønsker medlemskap. Som kjent er Bardu en lukket forening kun for de som er bosatt i Bardu kommune. Jeg vet dette er et tema som opptar veldig mange av foreningens medlemmer. Mange er bekymret for tilgangen til foreningens hytter som mange over flere år har gjort en kjempeinnsats for at vi skal beholde og være tilgjengelige for foreningens medlemmer. Jeg har full forståelse for at mange er bekymret for at dette skal gå tapt hvis vi åpner foreningen, men jeg håper fortsatt vi kan finne en løsning som gjør at vi beholder denne muligheten samtidig som vi er tilsluttet NJFF med de fordeler det har. Om dette er mulig vil vi bruke dette året til å finne ut av og komme med en anbefaling på årsmøtet i 2023 som vil til ta endelig stilling til saken (se egen sak om dette lengre ned).

 

Altevasspilken og Villmarksmesse - Uavhengig av saken om åpen eller lukket forening ser det nå endelig ut som vi kan få et normalår etter pandemien. Nytt styre er konstituert og vi har fått friske og spennende krefter inn i styret og flere av utvalgene. Først ute vil være fiskeutvalget som arrangerer Altevannspilken på påskeaften, det ser vi frem til etter 2 år uten. Neste store arrangement blir Villmarksmessa som endelig blir arrangert igjen. Dette vil ser vi også virkelig frem til.

Isfiske røye (1).jpg

Mer detaljert informasjon om andre arrangementer og aktiviteter vil komme etter hvert som de forskjellige utvalgene kommer i gang og legges ut på Bardu JFF sin hjemmeside og på FB-sider. 

 

Min side - Vi oppfordrer alle medlemmer til å logge seg inn på MIN SIDE på hjemmesiden vår. Innlogging skjer via VIPPS. Her kan du sjekke om du står oppført med riktig tlf.nr og e-post. Vi har dessverre fått flere tilbakemeldinger om at e-poster ikke mottas. Da har det vært oppført feil e-post på "min side". 

Skjermbilde min side.png

Her kan du også samtykke til å motta informasjon ved å krysse av for e-post eller SMS. Da kan styret sende direkte informasjon til den enkelte på SMS eller e-post. Pr i dag er det mange som ikke mottar viktig informasjon fra styret pga manglende samtykke.

 

Arbeidsgruppe ny vedtektsnorm - Foreningens styre fikk på årsmøtet fullmakt til å sette ned en arbeidsgruppe som får som mandat å utrede muligheter og begrensninger samt konsekvenser ved å godta, evt ikke godta den nye vedtektsnormen til NJFF. Denne normen innebærer som kjent at foreningen må være en åpen forening hvis den skal være tilsluttet NJFF.

Det er ønskelig at flest mulig av foreningens interesseområder og aldersgrupper ivaretas, derfor inviteres foreningens medlemmer til å delta i en slik arbeidsgruppe som vil bestå av 4-5 medlemmer.

Arbeidsgruppen skal fremme sin anbefaling til styret innen utgangen av 2022 og saken fremmes for avgjørelse på årsmøtet 2023.

Interesserte bes melde fra på epost til:  [email protected] og [email protected] innen 1.mai.

 

Komite Jubileumsbok Bardu Jeger- og FiskerforeningBardu JFF blir 100 år i 2028. Årsmøtet besluttet at det skal startes opp et arbeid med å gi ut en jubileumsbok i anledning 100 års jubileet. Styret fikk mandat til å etablere en komite som står for utarbeidelse og utgivelse av jubileumsboka med styret som godkjenningsinstans.

Foreningens medlemmer inviteres til å delta i komiteen som vil bestå av 4-5 medlemmer. Interesserte bes melde fra på epost til: [email protected] og [email protected] innen 1.mai.

 

Da ønskes alle foreningens medlemmer en riktig god påske og godt fiske på Altevasspilken! 

God-paske.jpg