Årets forening 2022

Vi ble årets forening 2022!!!

Publisert: 02. juni 2023 kl. 17.10

Sist oppdatert: 02. juni 2023 kl. 17.31

Årets forening 2022
 

29. mars 2023 ble årsmøtet i NJFF-Akershus avholdt. I tradisjonene tro deles det ut to priser på årsmøtet: Ungdommens pris og Årets Forening. Prisen til årets forening skal stimulere til god drift, nytekning og medlemsvekst, og det vektlegges også årsplaner, bruk av media og prosjektarbeider.

Med bakgrunn i ovennevnte kriterier var det Bjerke Jeger- og Fiskerforening som ble kåret til årets forening for 2022. Det var en glad og lettere rørt leder som gikk frem for å motta prisen.

2022 var jubileumsåret hvor vi feiret 100 år som forening. Planleggingen for dette året startet allerede i 2020, og ønsket vårt var å gjennomføre flere aktiviteter gjennom året som skulle favne bredden av medlemmene våre og deres forskjellige interesser. Dette resulterte i totalt 22 ulike aktiviteter gjennom året hvor 7 av disse aktivitetene ble gjennomført for første gang! I tillegg arrangerte vi en stor jubileumsfest for æresmedlemmer, tillitsvalgte, medlemmer, grunneiere og andre viktige samarbeidspartnere. Dette er aktiviteter vi har gjennomført i tillegg til våre vanlige aktiviteter som hagelskyting, vannprøvetaking, kalking, aversjon, diverse vedlikehold og så videre. Med andre ord, et hektisk år med rekord-mange aktiviteter.

«Denne prisen er til alle medlemmer og tillitsvalgte som er med på å gjøre Bjerke Jeger- og Fiskerforening til den flotte foreningen som den er, og jeg er veldig takknemlig for alle timene de legger ned hvert eneste år»


Silje Låveg, Leder Bjerke Jeger- og Fiskerforening

 

Foruten heder og applaus på årsmøtet i NJFF-Akershus mottar vi også et diplom og en gavesjekk.

 

Det gjøres oppmerksom på at leder for NJFF-Akershus Johnny F. Andersen meldte seg inhabil i kåringen da han er medlem i BJFF, og har derfor ikke deltatt i juryarbeidet for Årets Forening.