Fluefiskekaste-/fiskekurs for jenter

 • Fra:
  26.04.2024 kl. 18.00
 • Til:
  28.04.2024 kl. 15.00
 • Varighet:
  3 dager
 • Sted:
  Helgeroa
 • Pris:
  Medl: 1000,- / Ikke medl: 1600,-
 • Påmeldingsfrist:
  23.04.2024
 • Arrangør:

Vi arrangerer grunnleggende kaste- og fiskekurs.  Det kreves ingen forkunnskaper.  Det vil bli gitt opplæring og tips om "alt du trenger vite som fluefisker" - fluetyper, stang og line mm..

Etter kurset skal du vite hva du skal kjøpe av utstyr om du ønsker å fortsette som fluefisker. De som har litt erfaring, er også selvfølgelig velkomne.

Det blir kombinasjon av teori og praksis. Vi trener litt kasting på gress på land og deretter vader vi ut for å kaste i sjøen og håper at noen kan få fisk i løpet av kurset. I tillegg til variert og kombinert teori og praksis knyttet til fisking, ønsker vi å gi mulighet til å skape nye relasjoner til andre deltakere. Å fiske sammen gir dobbelt fiskeglede.

Du kan låne enhånds fluestang med nødvendig utstyr om du ikke har egen - kr 0 i tillegg for NJFF-medlemmer - kr 150 for ikke-medlemmer. Vadere vil være nødvendig. Om du ikke har, kan du forsøke å låne av kjente eller leie. Brukt utstyr annonseres på Finn.no - sjekk også den muligheten. Briller er å anse som sikkerhetsutstyr - gjerne polariserte (men ikke noe krav). 

Vi overnatter alle sammen i et hus hvor det er køyesenger. Vi deler dusj/WC - ta med laken, dyne- og putetrekk og eget håndkle. Dyner og putetrekk finnes i huset. Alternativt kan du bruk lakenpose - eller egen sovepose om ønskelig.

Vi spiser alle måltider fra frokost lørdag til (enkel) middag/lunsj på søndag før utsjekk. Oppgaver med matlaging deler vi på. All mat og kaffe, te, melk og mineralvann er inkludert i kurspris. Si fra om intoleranse/allergi. Drikkevarer utover kaffe osv nevnt over her medbringes av den enkelte.

Det er knapt med parkeringsplasser ved boligen - samkjøring anbefales om mulig. Vi kan koble sammen deltakere som ønsker dette.

Sjekk værmelding før du reiser hjemmefra og ta med passende tøy. Regn fører ikke til avlysning.

Legg i kalender
KONTAKT

Gunhild Staksrud

Tlf: 48066171

Del: