Vill taco3
Vill taco er rett og slet helt vilt godt! Kjøttdeig av elg er perfekt i den populære fredagsmiddagen.
Publisert: 21. mars 2024 kl. 11.49
Sist oppdatert: 03. november 2023 kl. 10.47
Vi tuller ikke så mye med tilbehøret i denne oppskriften, men her er vel alt lov!
Ha gjerne på guacamole, ananas, paprika, agurk, jalapeños, ris, bønner, syltet rødløk...eller annet godt du digger i tacoen. Og det er selvsagt ekstrapoeng for å lage hjemmelaget tacokrydder. Det finner du nederst på siden.
Ingredienser
4 personer:
1 ss rapsolje
400 gr kjøttdeig av elg
1 pk tacokrydder
1 pk tacoskjell
0.5 stk rødløk
200 gr cherrytomater
65 gr blandet salat
1 boks mais
200 gr revet ost
3 dl rømme
1 glass salsa
Slik gjør du:
- Varm opp stekeovnen til 180 grader.
- Ha rapsolje i en stekepanne på middels høy varme, og stek kjøttdeigen sammen til den er gyllen og gjennomstekt. Tilsett tacopulveret etter anvisning på pakken.
- Sett tacoskjellene i ovnen, og stek dem etter anvisning på pakken.
- Finhakk løk og cherrytomater.
- Fordel salat, løk, cherrytomater, mais, revet ost, kjøtt, rømme og salsa i hvert skjell.