Skytekurs rifle august 2024

BLI EN BEDRE RIFLESKYTTER

Publisert: 09. juni 2024 kl. 20.10

Sist oppdatert: 09. juni 2024 kl. 20.34

BJF inviterer til nybegynnerkurs i rifleskyting 26-27 april. Vi planlegger fire timers kurs hver dag. Fredag 9. august fra kl 17 til kl 21. Lørdag 10. august fra kl 15 til kl 19.

Vi har satt opp et kurs i august for å hjelpe de som ønsker utvidet veiledning.

Det blir også mulighet til å gjennomføre årets storviltprøve.

Henrik Tiedemann Gausemel, Tore Taranger og Jørn Gjerde er alle godkjente NJFF instruktører og vil undervise på dette kurset.

Påmelding HER

Kurset består av teori og praktisk skyting. I teoridelen tenker vi å gå gjennom litt grunnleggende våpenlære og sikkerhetsregler samt introduksjon til skytestillinger og avtrekksteknikk.  De praktiske øvelsene vil fokusere på å bygge stabile skytestillinger og gjennomføre gode avtrekk. Det vil bli mulighet for oppskyting på lørdag for de som ønsker det. 

Vi er imidlertid tre instruktører, så det vil være mulighet for litt variasjon tilpasset ferdighetsnivå.  Instruktørene er Tore Taranger, Henrik Tiedemann Gausemel og Jørn Gjerde, alle NJFF-rifleinstruktører.

Pris for kurset vil være 800,- for BJF-medlemmer og 1000,- for de som ikke er BJF-medlemmer. Det er mulighet for å leie våpen under kurset. Vi tar inntil 20 påmeldte til kurset, først til mølla!