Vedtektsarbeid i lokalforeningene

I disse dager holder lokalforeningene våre på med et nøysommelig arbeid ang nye enhetlige vedtekter. Vedtektene skal være vedtatt av årsmøtene i hvert lokallag i løpet av 2023!

Publisert: 23. november 2022 kl. 15.34

22.november arrangerte NJFF webinar med lokallagene i Nordland for gjennomgang av vedtektsarbeidet. På webinaret gjennomgikk NJFF de paragrafene som lokallagene kan gjøre endringer på. Det var lagt opp til at det kunne stilles spørsmål og lokallagene kunne også be om bistand med arbeidet sitt med vedtektene.

Styrene i lokallagene kan utarbeide forslag på vedtekter og så sende disse inn til NJFF til e-postadressen: [email protected] for forhåndsgodkjenning. Da vil dere få en tilbakemelding på om vedtektene kan godkjennes eller om det må gjøres endringer. Da vil jobben være gjort før Årsmøtet holdes og godkjenningen kan gjøres formelt ved innsendelse i etterkant. Dette vil forminske arbeidet - både for lokallagene og ikke minst NJFF som da skal godkjenne mange vedtekter utover våren.

Minner allikevel på at etter årsmøtet, må vedtektene sendes inn for endelig godkjennelse selv om forhåndsgodkjennelsen er gitt!

Etter årsmøtet skal følgende dokumenter sendes inn over "min side" i medlemsadministrasjonen: Årsberetning, regnskap og vedtekter. Samtlige dokumenter skal være signert etter gjeldende regler.

I tillegg skal alle disse dokumentene sendes som kopi til regionlaget for arkivering. Send til e-post: [email protected]

Ved spørsmål, kontakt NJFF Nordland på epost eller tlf: 941 72727 eller Friluftsveileder Jens Egil Pedersen på [email protected] eller tlf: 993 31 754