Invitasjon til Filmforedrag: "Jakt skaper minner" med Høgfoss og Fallan Jaktfilmer

 • Fra:
  07.12.2023 kl. 19.00
 • Til:
  07.12.2023 kl. 21.00
 • Varighet:
  2 timer
 • Sted:
  NOIL-huset, Nordre Oppdalen ( Oppdalslinna 401, 2740 Roa )
 • Pris:
  Medl: 50,- / Ikke medl: 100,-
 • Arrangør:

Invitasjon til Filmforedrag: "Jakt skaper minner" med Høgfoss og Fallan Jaktfilmer

 

Vi har gleden av å invitere deg til et spennende filmforedrag med Høgfoss og Fallan jaktfilmer, som vil ta deg med på en uforglemmelig reise gjennom naturskjønne omgivelser og spennende jaktopplevelser. Dette arrangementet er en unik mulighet til å dele lidenskapen for jakt og skape minner sammen.

Det kommer til å bli vist film og det blir fortalt gode historier imellom hvert filmklipp. Høgfoss har laget over 50 norskproduserte jaktfilmer på sine 27 år som jaktfilm fotograf og har egen streaming kanal (jakttv.no)der alt er filmet fra norske skoger.
Vi kan garantere god stemning og latter, denne kvelden bør dere absolutt få med dere. I fjor holdt Runar Høgfoss  45 jaktfilm-foredrag rundt omkring i Norges land for Jeger og Fiskerforeninger og andre jakt relaterte arrangement . Denne gangen gleder han seg til å komme til oss.


Som en ekstra gest vil det være gratis kaffe, pølser og kake tilgjengelig for alle deltakere. Dette gir deg en mulighet til å hygge deg med andre likesinnede, utveksle erfaringer og diskutere de fascinerende filmene vi vil vise.

Vi ser frem til en kveld fylt med fellesskap, inspirasjon og naturopplevelser.
 

 

BETALING : VIPPS 132378 og markeres med "Foredrag"