Jakt

Alle som skal drive ordinær jakt må ha bestått jegerprøve og ha betalt den årlige jegeravgiften til staten.

For å jakte storvilt skal det også avlegges en årlig skyteprøve. For jakt på hjort, elg og rådyr må du ha tilgang på ettersøkshund.

Skien JFF arrangerer årlig fellesjakt på rådyr, hjort og rev. 

Jaktsesongen 2024-2025. Skien JFF og Telemark JFF har ingått et samarbeid om jakt, som gjør at medlemmer i begge foreninger har tilgang til all jakt i disse to foreningene. Du trenger kun å være medlem av en av foreningene. Det er da 34 terreng tilgjengelig, og booking av terreng må gjøres i portalen til Telemark JFF.

Jaktkortene som tilbys er et sesongkort og et klippekort med fire klipp. Det tilbys ikke dagskort, men det er mulig å kjøpe et gjestekort for å ta med en jeger som ikke er medlem. I år vil det også være mulig å jakte hjort på alle jaktkort, det er imidlertid ikke åpnet for hjortejakt i alle terreng.

  • Jakttilbudet krever medlemsskap i en av foreningene Skien JFF eller Telemark JFF
  • Alle jaktterreng må bestilles i portalen telemarkjff.no.
  • Jaktkort som kan kjøpes er
    • sesongkort,
    • klippekort 4-klipp og 
    • gjestekort
  • Hjort kan jaktes på alle jaktkort, på de terreng det er åpnet for hjortejakt.
KortPris seniorPris ungdom *
Sesongkortkr 5 900,-kr 4 400
Klippekort 4 klippkr 3 200,-kr 2 400
Gjestekortkr 900,-kr 675

* - Ungdomspris til jegere til og med 21 år.

Jaktkortene legges ut for salg 10.august på jakt- og friluftsportalen telemarkjff.no.

Vi kan også tilby elgjakt til to ungdommer eller damer som ønsker å delta. Elgjakten foregår på eget terreng i Bjorstaddalen. De som ønsker å være med må si ifra til Kåre Sivertsen.

 Er det noe du lurer på, så ta kontakt med utvalgets leder Kåre Sivertsen på tlf: 92059501 eller e-post: ksiver@online.no​ 

Jakt & Friluftsportalen til Telemark JFF External-link icon

​​​​Klikk på linken under for å booke tid på revebu eller leie av båt eller kano. 

Innlogging booking revebu, båt og kano

Det første du gjør er å installere Mapsource på PCèn , deretter laster du ned fila med grensene og legger den på skrivebordet ditt. Koble GPSèn til PCèn uten å skru GPSèn på.

Åpne så Mapsource, trykk på fil og hent fila med grensene fra skrivebordet ditt, Sjekk at grensene har lagt seg inn på mapsource. Når dette er gjort så trykker du på symbolet "send til enhet" som ligger øverst i skjermbildet i Mapsource. Da vil det poppe opp et skjermbilde der du skal trykke på "Finn enhet". Når maskinen har funnet GPSèn din så trykker du på send og da vil terrenggrensene bli lagt inn på din GPS.

Du kan nå koble GPSèn fra PCèn. Har du Astro 220 vil grensene komme frem på kartet av seg selv. Har du Astro 320 så må du gå inn på "spor" og trykke på "vis på kart" for å få grensene synlige på karta. Dette må gjøres med alle 27 spor som ligger der. Når du har gjort det så vil også Astro 320 være klar til bruk.

Skien JFF2013 a.gdb

Jaktaktiviteter

Tilpass søket etter aktiviteter og kurs

Filter Aktivitet
Open-filter icon

Velg tidspunkt

Skien JFF