Jakt

Alle som skal drive ordinær jakt må ha bestått jegerprøve og ha betalt den årlige jegeravgiften til staten.

For å jakte storvilt skal det også avlegges en årlig skyteprøve. For jakt på hjort, elg og rådyr må du ha tilgang på ettersøkshund.

Skien JFF disponerer i dag flere typer jaktterreng. Vi har terreng i Bjorstaddalen, Flakvarp, Hvitstensåsen, Åletjern, Sauherad terrenget og Veggli terrenget på 10000 mål i Veggli med hytte.

Vi selger et jaktkort for disse terrengene. Kortet kan kjøpes på jaktmøtet som blir holdt i begynnelsen av august, se aktiviteter for dato.

Reservering av terreng gjøres via vårt booking system som du finner på vår hjemmeside. Du blir automatisk lagt inn når du kjøper jaktkort.

Skien JFF arrangerer årlig fellesjakt på rådyr, hjort og rev. 

Vi kan også tilby elgjakt til to ungdommer eller damer som ønsker å delta. Elgjakten foregår i samarbeid med Fjeldseter jaktlag i Kilebygda. De som ønsker å være med må si ifra til Kåre Sivertsen.

 Er det noe du lurer på, så ta kontakt med utvalgets leder Kåre Sivertsen på tlf: 92059501 eller e-post: [email protected]​ 

​​​​Klikk på linken under for å gå til bestilling av jaktkort.

Innlogging jaktterreng 

Det første du gjør er å installere Mapsource på PCèn , deretter laster du ned fila med grensene og legger den på skrivebordet ditt. Koble GPSèn til PCèn uten å skru GPSèn på.

Åpne så Mapsource, trykk på fil og hent fila med grensene fra skrivebordet ditt, Sjekk at grensene har lagt seg inn på mapsource. Når dette er gjort så trykker du på symbolet "send til enhet" som ligger øverst i skjermbildet i Mapsource. Da vil det poppe opp et skjermbilde der du skal trykke på "Finn enhet". Når maskinen har funnet GPSèn din så trykker du på send og da vil terrenggrensene bli lagt inn på din GPS.

Du kan nå koble GPSèn fra PCèn. Har du Astro 220 vil grensene komme frem på kartet av seg selv. Har du Astro 320 så må du gå inn på "spor" og trykke på "vis på kart" for å få grensene synlige på karta. Dette må gjøres med alle 27 spor som ligger der. Når du har gjort det så vil også Astro 320 være klar til bruk.

Skien JFF2013 a.gdb

Jaktaktiviteter

Tilpass søket for aktivitet og kurs

Snarveier
Velg tidspunkt

Skien JFF

Viser 1-0 av 0

Viser 1-0 av 0